Call Of Duty Mobile En iyi Silahlar COD Sezon 6 | ALPGAMER
1xbet-banner
liva-reklam-banner liva-reklam-banner

Call Of Duty Mobile En iyi Silahlar COD Sezon 6

Call of duty mobile En iyi Silahlar Rehberi Sizlerle, COD 6.Sezon ‘Steel Legion’ çıktı ve bazı silahlarda bazı değişiklikler ve hatalar var. Sezon 6 sıralamadan önce hangi silahın veya ana silahın kullanılacağını daha hızlı takip etmenize yardımcı olmak için. İşte bunlardan bazıları:

Call of duty Mobile En iyi Silahlar

ASM10

Call of duty mobile en iyi silah olan

Call of duty mobile en iyi silah olan ASM10’u kullanmadıysanız kullanın. ASM10, COD Mobile 6. sezonun en iyi silahıdır ve düşmana yakın mesafeden orta menzile 3 atış yapabilir.

ASM10’un geri tepmesi kontrol edilebilir ve ateş hızı sadece 3 atışla düşman inanılmaz bir şekilde yok ediyor.


AK117

Call Of Duty Mobile En iyi Silahlar COD Sezon 6

AK117 hala Sezon 6’teki en iyi silahlardan biridir, bu sezonda tabancanın metası hızlı ateş hızı meta yerine ağır vurucu tabancaya geçiş yapıyor gibi görünse de hala iyi performans göstermektedir.

AK117’nin geri tepmesi düşük ve iyi hasar çıkışı, genel olarak hala kullanmak için harika bir silah.


AK-47

Call Of Duty Mobile En iyi Silahlar COD Sezon 6

Call of duty mobile en iyi silah olan başka bir ağır vurucu saldırı tüfeği olan AK-47, 5. sezonda aldığı buff’ın silahın zorluğunu azalttığı ve istikrarını artırdığı için listemizin en üstüne geri geliyor.

AK-47’nin dikey geri tepmesi azalır, bu da uzun spreyi kolaylaştırır, ancak çok uzun çekim yaparken yatay biraz tekme olur. Yangın oranı hasarın yanı sıra aynı kalır.


KN-44

Call Of Duty Mobile En iyi Silahlar COD Sezon 6

KN-44, Sezon 4’te çıkan yeni silah, bu silah sezon 6’te gerçekten iyi performans gösteriyor ve bu sezon metaya mükemmel uyan ağır vurucu saldırı tüfeğinden biri olarak kabul ediliyor.

KN-44’ün geri tepmesi daha yataydır, bu nedenle kısa sprey uygulamak uzun spreyden daha etkilidir. Topun ana menzili, orta menzile yakın.


Type 25

Call Of Duty Mobile En iyi Silahlar COD Sezon 6

Call of duty mobile en iyi silah olan Tip 25 kötü bir şekilde nerflendi, ama gerçek performansta kullanmak gerçekten çok iyi ama bu silahın bir düşmanı öldürmesi için gereken ekstra milisaniye hissedeceksiniz.

Bildiğimiz gibi, Tip 25 geri tepme kontrol edilebilir ve yakın mesafeden gerçekten iyi.


MSMC

Call Of Duty Mobile En iyi Silahlar COD Sezon 6

Sezon 4’te nerf alan bir başka silah olan MSMC, COD Mobil Sezon 6’teki hala en iyi makineli tüfeklerden biri, silah hala yakın mesafeli savaşta parçalanıyor ve yüksek hasarı ve hızlı ateşi sayesinde çoğu zaman diğer silahlara karşı kazanıyor oran kombinasyonu.

MSMC’nin geri tepmesi püskürtme sırasında dikey tarafta ağırdır, bu da geri tepmeye alışmak için başka bir uygulama yapmanızı gerektirir.


RUS-79U

Call Of Duty Mobile En iyi Silahlar COD Sezon 6

RUS-79U, COD Mobile’ın 5. Sezonunda en iyi ikinci hafif makineli tüfek, tabanca düşük geri tepme, yüksek hasar ve büyük ateş oranı kombinasyonu nedeniyle kullanımı harika, bu da onu öğrenmesi en kolay silahlardan biri haline getiriyor.


DL Q33

Call Of Duty Mobile En iyi Silahlar COD Sezon 6

Bil bakalım ne oldu? Evet, DL Q33, COD Mobile Season 5, 5 sezonda en iyi keskin nişancı tüfeği olarak kalıyor, bu keskin nişancı hala oyunda kullanabileceğiniz en etkili keskin nişancılardan biri.


Sonuç olarak, bunlar COD Mobile 5. sezonun en iyi 8 silahıdır, hala sezonun ilk aşamasındadır, bu nedenle sıralama sıfırlandıktan ve meta tabanca ayarlandığında liste güncellenecektir.

Yorum Bırak