TFT Set 2 Şampiyonlar Listesi ve Sınıfları 10.1

TFT set 2 şampiyonlar yazımızda sizlere her yama da olduğu gibi değişen dengeleri göstereceğim. Yeni gelen 10.1 yaması ile bir çok şampiyonun güç dengeleri değişti. Bu yazımda Mobalytics sitesinden yararlandım. Yorumlamalar bana aittir.

Bu şampiyonları doğru analiz ederek Erken ve Orta oyunda nasıl bir strateji uygulayacağınızı öğrenecekseniz. Tft set 2 Geç oyunda hangi şampiyonlar seçilmeli eğer istediğiniz şampiyon gelmediyse alternatifi nedir göreceksiniz.

Bu yazımızda öğrendiklerinizi TFT Set 2 En iyi Komplar yazımızda bulunan komplara uygulayarak daha iyi verim alacaksanız. İtemler konusunda aklınızda soru işareti varsa TFT Set 2 item Eşyalar yazımızı ve TFT Set 2 Hile tablosu yazımıza göz atmayı unutmayın.

TFT Set 2 Şampiyonlar Listesi 10.1

Erken Oyun Tier List

tft set 2 erken oyun

Erken oyunda yapmanız gereken Alev ve ya Orman şampiyonları ile kendinizi hasar yemekten korumak.TFT Set 2 Oyunun orta ve geç aşamalarında ki Taşıyıcı Şampiyonlarınız için yapacağınız eşyaları bu şampiyonlara verebilirsiniz.

S Derece Şampiyonlar

  • Ivern, Maokai, LeBlanc, Neeko ile Orman sınıfı,
  • Zyra, Diana, Varus, Kindred ile Alev Sınıfını,
  • Kindred, Senna, Malzahar ile Gölge Sınıfını,
  • Renekton, Vladimir, Zyra ile Sihirbaz kompuna gidişatı

yapabilir. TFT Set 2 sınıfları açarak oyunun erken aşamasında itemlerinizi kenarda bekletmek yerine orta ve ya geç oyunda satacağını şampiyonlara verebilirsiniz. Mesela Neeko, Diana, Maokai, İvern.

Orta Oyun Tier List

tft set 2 orta oyun

Bu aşamada artık yavaş yavaş hangi kompa gideceğinizi kestirmeniz gerekiyor ve gerekli şampiyonları bulmaya yönelmeye başlamalısınız. Bu aşamada seçtiğiniz kompun Ana Taşıyıcısına oyun başında hazırlamış olduğunuz eşyaları verebilirsiniz.

S Derece Şampiyonlar

  • Kha’Zix i eğer erken bulduysanız Suikastçi kompuna geçiş yapabilirsiniz.
  • Kindred i eğer 3 seviye yapacak gibiyseniz Gölge kompunu oynamaya devam edebilirsiniz.
  • Lucian ile beraber senna orta oyunda gayet güçlü 2 seceneğiniz var ya gölge kompuna geçiş yapacaksınız ya da ışık şampiyonları oynayacaksınız.
  • Malphite Sihirbaz Okyanus ve dağ bonusları ile beraber gerçekten çok güçlü olan bu şampiyonla orta oyunu domine edebilirsiniz.
  • Senna, Lucian ile beraber orta oyunu cok rahat domine edebiliyor Senna ya Koruyucu Melek vermeyi unutmayın.
  • Yorick ve küçük veletleri oyunu zehir eden nadir şampiyonlardandır. Bir çok kompun içinde olduğu için çok güçlüdür.

Geç Oyun Tier List

tft set 2 geç oyun

S Derece Şampiyonlar

  • Kha’Zix Serap ile beraber çok güçlü
  • Lucian Senna ile beraber geç oyunda da aynı gücünü gösteriyor.
  • Lux yeni aldığı buff ile beraber 1. seviyesi de gayet güçlü durumda.
  • Malphite Sihirbaz şapkası varsa oyundan soğutuyor.
  • Nami çok geçiş bir alana attığı ultisi ile beraber oyunu domine ediyor. Ek olarak Mistik bonusu geç oyun için çok önemli
  • Nocturne Hayalet dansçının değişmesiyle birlikte tekrardan sahalarda.
  • Singed Söylenecek söz yok. Bir tek morello verin ve gerisini o halleder.
  • Senna Lucian ikilisi geç oyunda çok fazla hasar verebiliyor
  • Sivir Rakip takımın hepsine vurduğu için on-hit itemler çok etkili. Sustur, Kemik Kıran, Red buff çok güçlü.
  • Yorick koruyucu melek ile beraber kendi ölse zımbırtıları ölmüyor. zımbırtıları ölse kendi ölmüyor.
  • Zed Koruyucu melek ve Kefaret ile beraber ölümsüz oluyor. Elektrik sınıfıda açıksa tam bir kanser herosu.

TFT Set 2 Tier List Şampiyon Analizi

Bu bölümde, tft set 2 oyunun farklı aşamalarına dayanan özel yerleştirmelerle birim yerleşimlerimiz hakkında yorum yapacağım.

Büyük Güncelleme 10.1

Annie –  S

  • Annie 1 yıldızda bile çok güçlü bir orta oyun birimi olduğunu gösterdi ve geç oyun onun Tibbers olağan gardiyanları kullanmayan herhangi bir comp için değerli bir şampiyon oldu. 6 Inferno comp’a eklenmesi, compun yükseltmesine katkıda bulunuyor.

Braum – B

  • Thornmail’in kaldırılmasıyla Braum, herhangi bir fiziksel hasara karşı bir takımı taşıyabileceği öncekinden kötü bir role sahiptir. Bu nedenle, daha ucuz ve iyi gardiyanlar olduğundan daha az oyun oynayacak.

Janna –  S

  • Janna ve Soraka, Nami ile birlikte ikincil mistik birim olarak rol oynadı ve her ikisinin de esası var, ancak Janna CC ve iyileşmesi, S katmanını hak ettiğini düşündüğümüz taşımalarınızı korumak için son derece güçlü olabilir olabilir.

Karma – A

  • Karma, TFT set 2 için yenidir ve Ay’ın metada yükselmesini beklememize rağmen, Karma, Kolcu yapılarının veya Gözü Dönmüşün yanında oynana bilir, çünkü saldırı hızı bonusu Olaf veya Ashe’de son derece etkili olabilir.

Leona – B

  • Leona, bekçiler için sağlam bir erken oyun alma olabilir, ancak geç bir oyun, 1 maliyet birimi olmak, kesinlikle herhangi bir geç oyun takımına tutulmasını engeller, ancak Leona, hyper roll takımlarının içinde, yani Wood Roll’da bir yer buldu.

Nocturne – A

  • Nocturne has taken a few hits, and alongside the other nerfs to the blender build, Nocturne has fallen from his S tier down to A. He will definitely be a strong carry, but not overpowering like before.

Olaf – S

  • Olaf, 9.24B’nin son haftasında NA sunucusunda yüksek elo oyununda en çok tartışılan birim oldu. 6 gözüdönmüşün merkezi olan Olaf doğru eşyalarla son derece sert taşıyabilir.

Skarner – A

  • Skarner, değerli kristal tutkunu için hem hiperroll yırtıcılarda hem de düzenli yırtıcılarda yırtıcı kompozisyonlarının yanında giderek daha fazla oyun gördü. Kristalli 3 yıldızlı bir Skarner, oyundaki en iyi geç oyun tanklarından biri olabilir.

Soraka – A

  • Soraka bir birim olarak uyudu, ama onun mistik olması ve Hush yeteneğine sahip olması her takım için son derece değerli.

TFT Set 2 Şampiyonlar

tft set 2 herolar

1 Altın Şampiyonlar

Ivern

  • Orman/Rahip
  • Triggerseed: Ivern düşük canlı arkadaşına kalkan sağlar.
    • Kalkan: 200 / 400 / 600

Kog’Maw

  • Zehir/Yırtıcı 
  • Living Artillery: Kog’Maw, düşmana canlı bir tükürük fırlatır.
    • Hasar: 125 / 275 / 425

Maokai

  • Orman/Rahip
  • Drain: Bir büyüden hasar yedikten sonra kendini iyileştirir.
    • İyileştirme: 100 / 200 / 300

Nasus

  • Işık/Bekçi
  • Fury of the Dawn: Nasus geçici olarak öfkelenir, fazladan sağlık kazanır ve her saniye bitişik düşmanlara zarar verir .

Ornn

  • Elektrik/Bekçi
  • Ornn 1 koni önünde ışık saçar ve hasar verir ek olarak 4 saniye süren %20 oranında kritik hasar vurma şansı kazanır.
    • Hasar: 100 / 200 / 300

Renekton

  • Çöl/Savaşçı
  • Cull the Meek: Renekton kılıcını sallar ve hasar verir verdiği hasar kadar canını yeniler.
    • Hasar: 150 / 275 / 400
    • Can Yenileme: 150 / 250 / 350

Taliyah

  • Dağ/Sihirbaz
  • Seismic Push: Talihah bir depreme neden olur ve rakibin uzaktan vuran şampiyonları ile yakından vuran şampiyonlarını birbirinden ayırır bunu yaparken rakibe hasar verir.
    • Hasar: 150/325/500

Vayne

  • Işık/Kolcu
  • Silver Tiles (Passive): Vayne’nin 3.Saldırısı rakibin canının %8/12/16 ini düşürür.

Vladimir

  • Ocean/Sihirbaz
  • Drain: Vladimir rakibe hasar verir ve canını yeniler.

Warwick

  • Buzul/Yırtıcı 
  • Infinite Duress: Warwick canı en düşük rakibe zıplar ve ona hasar verir. Vuruşları One-hit eşyaları ile etkilenir.

Zyra

  • Alev/Efendi
  • Rampant Growth: Zyra 2 tane hedeflenmeyen Alev Tükürücü ortaya çıkartır.

2 Altın Şampiyonlar

Braum

  • Buzul/Bekçi
  • Yetenek: Unbreakable: Braum rakipler gelen hasarları engelleyen kalkanını kaldırır.

Diana

  • Alev/Suikâstçi
  • Flame Cascade: Diana etrafında dönen 3 küre oluşturur ve küreler rakibe vurup patladığında her biri 60/100/140 büyü hasarı vurur . Ek olarak bu küreler çarpıp hepsi patlarsa 150/250/350 değerinde kendisini koruyan bir kalkan kazanır.

Jax

  • Işık/Savaşçı
  • Counterattack: Jax 2 saniyeliğine bütün atakları savurur, sonra yakın bütün hedeflere hasar verir 150/250/350 ve 1.5 saniye onları dondurur.

LeBlanc

  • Orman/Sihirbaz/Suikâstçi
  • Eether Currents: LeBlanc rasgele bir rakibe zincir fırlatır 200/450/700 hasar verir ve kısa bir süre sonra 1.5 saniye dondurur.

Malzahar

  • Gölge/Summoner
  • Void Swarm: Malzahar karanlık bir geçit açar ve oradan ruhlarını çağırır.
    • Ruh Sayısı: 2 / 3 / 4
    • Ruhların Hasar: 60 / 100 / 140

Neeko

  • Orman/Rahip
  • Blooming Burst: 3 dalga yollar 100/200/300 hasar verir ve dalgalar gittikçe büyür.

Rek’Sai

  • Çelik/Yırtıcı 
  • Yetenek: 200/550/900 gerçek hasar .

Skarner

  • Kristal/Yırtıcı 
  • Yetenek: ???

Syndra

  • Okyanus/Sihirbaz
  • Hydro Sphere: Syndra önündeki konilere bir küre oluşturur ve rakibe hasar verir.

Thresh

  • Okyanus/Bekçi
  • Deep Sea Passage: Thresh fenerini en düşük canlı takım arkadaşına fırlatır ve yakındaki takım arkadaşlarına kalkan sağlar.

Varus

  • Alev/Kolcu
  • Piercing Arrow: Varus 1,5 saniyeliğine bir ok çeker, sonra yolundaki tüm düşmanlara 225/450/675 büyü hasarı veren bir delici okunu atar.

Volibear

  • Elektrik/Buzul/Savaşçı
  • Yetenek: Volibear 200/450/700 Hasar verir.Eğer rakibin canı %35 den azsa direk öldürür ve manasını yeniler tekrar farklı bir hedefe tekrar kullanır.

Yasuo

  • Rüzgar/Kılıç Ustası
  • Last Breath: Yasuo en çok eşyası olan düşmana atılır ve onu havaya savurur hasada 1 saniye boyunca ona vurur..
    • Vuruşları: 3 / 5 / 7

3 Altın Şampiyonlar

Aatrox

  • Işık/Kılıç Ustası
  • The Darkin Blade: Aatrox dönerek önündeki alana kılıçını vurur.

Azir

  • Çöl/Efendi
  • Yetenek: Azir 6 saniyeliğine çöl askeri çağırır. Azir ne zaman saldırırsa çöl askerleri de saldırır düşmana bir sıra halinde hasar verir.

Dr. Mundo

  • Zehir/Savaşçı
  • Adrenaline Injection: Dr. Mundo 8 saniye boyunca kendi etrafında toksik bir Bulut oluşturur, bu da her saniye yakındaki düşmanlara 40 / 110/160 +% 1.25 büyü hasarı verir ve onu bu değerin% 100/150 /200’ü kadar iyileştirir.

Ezreal

  • Buzul/Kolcu
  • Yetenek: Ezreal en düşük canlı hedefe ultisini fırlatır..

Kindred

  • Gölge/Alev/Kolcu
  • Arrow Dance: Wolf, Kindred’in hedefine 150/325/500 büyü hasarı verir

Nautilus

  • Ocean/Bekçi
  • Depth Charge: Nautilus, en uzak düşmana onları yere seren ve çok uzun bir süre bayıltacak bir dalga yükü gönderir.

Nocturne

  • Çelik/Suikâstçi
  • Yetenek: Çelik Bıçaklar: Pasif – Her üçüncü vuruş güçlendirilir ve yakındaki tüm düşmanlara hasar verir ve verdiği hasarın % 75/100 / 125’i kadar kendini iyileştirir.

Qiyana

  • Variable/Suikâstçi
  • Edge of Ixtal: Qiyana hedefinin yan tarafına geçer ve içinden bir rüzgar atar onlara hasar verir ve dondurur.

Sion

  • Gölge/Savaşçı
  • Yetenek: 200/400/600 Alan hasarı vurur ve onları havaya savurur.

Sivir

  • Çöl/Kılıç Ustası
  • Yetenek: 4 sn boyunca bütün rakiplere vurur.

Soraka

  • Işık/Mistik
  • Equinox: Soraka rastgele bir rakibin konisine alan oluşturur, hasar verir ve açık kaldığı sürece manasını yeniler.
    • Hasar: 150 / 300 / 450
      Süre: 3 / 5 / 7

Veigar

  • Gölge/Sihirbaz
  • Primordial Burst: Veigar bir süper nova yollar ve rakibe yüksek hasar verir. Eğer rakip Veigar’dan düşük seviyedeyse anında katleder.

4 Altın Şampiyonlar

Annie

  • Alev/Efendi
  • Yetenek: Ayısını çağırır ve alana hasar verir. Ayı oyunda bulunduğu sürece rakiplere vurarak hasar verir.

Ashe

  • Kristal/Kolcu
  • Kolcu Concentration: 5 saniye boyunca, Ashe + %50/75/100 saldırı hızı kazanır ve 5 tane patlayıcı ok yollar %50/85/120 fiziksel hasar (toplam: 250/420 / 600 hasar).

Brand

  • Alev/Sihirbaz
  • Pyroclasm: Brand rakibe alev topu yollar ve bu alev topu rakiplere seker.
    • Hasar: 250 / 450 / 650
    • Sekme: 4 / 6 / 20

Janna

  • Rüzgar/Mistik
  • Yetenek: 3 saniye süren,% 30 /% 40 /% 80 maksimum HP için müttefikleri iyileştirir ve düşmanları 1 saniye sersemletir.

Kha’Zix

  • Çöl/Suikâstçi
  • Void Massacre: Kha’Zix 2 / 1.25 / 0.5’lerin ardından gizli kalıyor ve en düşük canlı düşmana saldırıyor, Kritik saldırılar 5/10/15 Mana’yı geri getiriyor.

Malphite

  • Dağ/Bekçi
  • Uncontrollable Force: Rastgele bir düşmana doğru ilerleyerek 125/200/275 hasar verir ve yakındaki tüm düşmanları havaya uçurur, 2 / 2.5 / 3 saniye boyunca onları sersemletir

Olaf

  • Buzul/Savaşçı
  • Yetenek: Olaf kayıp HP’ye dayanarak % 75/100/125 saldırı hızı ve% 20/40/60 can çalma kazanıyor ve büyülerden etkilenmiyor.

Twitch

  • Zehir/Kolcu
  • Fire and Pray!: Twitch 8 saniye boyunca limitsiz menzil ve 100/125/150% saldırı hasarı kazanır. Bu süre boyunca saldırıları rakipleri deler geçer. On-hit eşyaları etkilidir.

Yorick

  • Işık/Summoner
  • Shepherd of Souls: Yorick en düşük canlı 3/5/10 takım arkadaşını ışıkla kutsar. Onlar öldüğünde onları kurtarır ve 500/900/2000 canları ve 75/150/225 atak hasarı olacak şekilde geri getirir.

5+ Altın Şampiyonlar

Lux (7 Altın)

  • Avatar (Buzul, Bulut, Elektrik, Orman, Ocean, Kristal, Çelik, Alev, Gölge, Işık)
  • Final Spark: Lux bir çizgi halinde 600/900/1200 büyü hasarı verir. Eğer bir rakip öldürürse 50 mana kazanır.

Master Yi

  • Gölge/Mistik/Kılıç Ustası
  • Meditate: Master Yi 1.5 saniye boyunca dokunulmaz olur ve kendini iyileştirir. Daha sonra 6 saniye boyunca rakibe fazladan büyü hasarı verir.
    • İyileştirme: 25% / 50% / 75%
    • Ek Hasar: 100 / 150 / 200

Nami

  • Ocean/Mistik
  • Tidal Wave: Nami rastgele bir düşmana doğru büyük bir dalga yolluyor, içinden geçtiği düşmanlara zarar veriyor ve onları öldürüyor ve müttefiklerine vurarak bonus sihirli hasarı veriyor.

Singed

  • Zehir/Simyager
  • Zehir Trap (Passive): Singed gittiği yere arkasında bir zehir bırakabilir. Bir rakip içine girdiğinde, zehirlenir ve 4 saniyede 400/800/1200 hasar görür.

Taric

  • Kristal/Bekçi
  • Cosmic Radiance: Bir gecikmeden sonra Tariç ve yakınlardaki bütün müttefikler birkaç saniyeliğine zarar görmez hale gelir.

Zed

  • Elektrik/Summoner/Suikâstçi
  • Living Flash: Zed şu anki hedefinin arkasında özdeş bir klon yaratıyor. Bu klon Living Flash’ı da kullanabilir ve Zed’in eşyalarını, özelliklerini ve güncel Yaşamını miras alabilir.

Elementlerin Yükselişi Sezon 2 Sınıf Listesi

Simyager

  • Pasif Özellik: Simyacılar çarpışmayı görmezden gelir ve hareket etmeyi asla bırakmaz.
  • Şampiyonlar: Singed

Suikastçi

  • Pasif Özellik: Savaşın başlangıcında, Assassinler en uzaktaki düşmana sıçrar.
  • Assassins gain bonus Critical Strike Damage and Chance.
  • (3) +75% Critical Strike Damage & +10% Critical Strike Chance, (6) +150% Critical Strike Damage & +120% Critical Strike Chance
  • Şampiyonlar: Diana, Kha’Zix, LeBlanc, Nocturne, Qiyana, Zed

Avatar

  • Avatar şampiyonları 10 elementten 1’i değiştirir. Gelen element 2 kere sayılır. Örneğin Işık Lux 2 kere etti eder.
  • Şampiyonlar: Lux

Savaşçı

  • Pasif Özellik: Savaşın başlangıcında, Berserkers en yakın düşmana sıçrar.
  • Savaşçıların önlerindeki bir külahtaki tüm birimlere saldırılarıyla vurma şansı kazanır
  • (3) 40% şans, (6) 80% şans.
  • Şampiyonlar: Dr. Mundo, Jax, Olaf, Renekton, Sion, Volibear

Kılıç Ustası

  • Birden fazla kılıç ustasını savaşa sürmek, onlara saldırılarıyla birden çok kez vurma ihtimali verir. Kılıç ustalarının sayısı arttıkça bu ihtimal de artar.
  • (2) 1 Fazladan Saldırı, (4) 2 Fazladan Saldırı , (6) 3 Fazladan Saldırı
  • Şampiyonlar: Aatrox, Master Yi, Sivir, Yasuo

Orman Sakini

  • (2) Druids her saniye kendini 40 can iyileştirir.
  • Şampiyonlar: Ivern, Maokai, Neeko

Sihirbaz

  • Sihirbazlar yeteneklerini 2 kere kullanabilir
  • (3) 50% şans, (6) 100% şans
  • Şampiyonlar: Brand, LeBlanc, Syndra, Taliyah, Veigar, Vladmir

Mistik

  • Bütün takım arkadaşları büyü direnci kazanır.
  • (2) 70 Büyü Direnci, (4) 150 Büyü Direnci
  • Şampiyonlar: Janna, Master Yi, Nami, Soraka

Yırtıcı

  • (3) Yırtıcılar rakiplerinin canı %20 den az ise onları direk öldürür.
  • Şampiyonlar: Kog’Maw, Rek’Sai, Skarner, Warwick

Kolcu

  • Her 3 saniyede kolcular, Saldırı Hızlarını 3 saniye boyunca ikiye katlama şansına sahip..
  • (2) 30% ikiye katlama şansı , (4) 65% ikiye katlama şansı , (6) 100% ikiye katlama şansı
  • Şampiyonlar: Ashe, Ezreal, Kindred, Twitch, Varus, Vayne

Efendiler

  • Çağırdıkları karakterlerin oyunda kalma süreleri artar.
  • (3) 40% artar, (6) 100% artar
  • Şampiyonlar: Annie, Azir, Malzahar, Yorick, Zed, Zyra

Gardiyan

  • Gardiyan zırh kazanır.
  • (2) +100% Zırh, (4) +250% Zırh , (6) +400% Zırh
  • Şampiyonlar: Braum, Malphite, Nasus, Nautilus, Ornn, Taric, Thresh

Elementlerin Yükselişi Sezon 2 Köken Listesi

Bulut

  • Bütün takım arkadaşları sıyrılma şansı kazanır.
  • (2) 25% sıyrılma şansı , (3) 40% sıyrılma şansı , (4) 60% sıyrılma şansı
  • Şampiyonlar: Janna, Yasuo

Kristal

  • Kristal şampiyonlar 1 saldırıda en fazla 100 canı gidebilir.
  • (2) En fazla 100, (4) En fazla 60
  • Şampiyonlar: Ashe, Skarner, Taric

Çöl

  • Rakibin zırhını düşürür.
  • (2) 50% Zırh düşürme, (4) 90% Zırh düşürme
  • Şampiyonlar: Azir, Kha’Zix, Renekton, Sivir

Elektrik

  • Elektrik şampiyonlar rakibi şoklar ve hasar verir.
  • (2) 80 hasar, (3) 250 hasar, (4) 500 hasar
  • Şampiyonlar: Ornn, Volibear, Zed

Buzul

  • Buzul şampiyonlar normal saldırıları ile rakiplerini 1.5 saniye dondurabilir.
  • (2) 20% Dondurma şansı, (4) 40% Dondurma şansı , (6) 60% Dondurma şansı
  • Şampiyonlar: Braum, Ezreal, Olaf, Volibear, Warwick

Alev

  • Inferno hedefin altındaki zemini yakar ve bu büyünün ön azaltma hasarının% 5’ini 5 saniyede büyü hasarı olarak verir
  • .(3) 80% hasar, (6) 150% hasar, (9) 250% hasar
  • Şampiyonlar: Annie, Brand, Diana, Kindred, Varus, Zyra,Amumu

Işık

  • Bir Işık Şampiyonu öldüğü zaman, diğer tüm Işık Şampiyonları Saldırı Hızı kazanır ve Maksimum Sağlıklarının% 25’i için iyileştirilir.
  • (3) 10% Saldırı Hızı (6) 25% Saldırı Hızı (9) 50% Saldırı Hızı
  • Şampiyonlar: Aatrox, Jax, Nasus, Soraka, Vayne, Yorick,Lucian

Dağ

  • (2) Savaşın başlangıcında, rastgele bir müttefik 1500 sağlık kayakalkanı kazanır.
  • Şampiyonlar: Malphite, Taliyah

Okyanus

  • Tüm müttefikler her 4 saniyede bir ek mana kazanır.
  • (2) +10 mana, (4) +20 mana, (6) +40 mana.
  • Şampiyonlar: Nami, Nautilus, Syndra, Thresh, Vladmir

Zehir

  • (3) Zehirli Şampiyonlar, Neurotoxin’i hasar aldıklarında uygulayarak hedefin mana maliyetini% 50 arttırırlar.
  • Şampiyonlar: Dr. Mundo, Kog’Maw, Singed, Twitch

Gölge

  • Gölge elemanları oyunun başlangıcından 5 sn boyunca hasar artışı alır. Her bir öldürmede bu özellik yenilenir.
  • (2) 50% Hasar Artışı (4) 100% Hasar Artışı
  • Şampiyonlar: Kindred, Malzahar, Master Yi, Sion, Veigar

Çelik

  • Çelik Şampiyonlar% 50 sağlık seviyesinin altına düştüklerinde birkaç saniye boyunca bağışıklık kazanırlar.
  • (2) 2 Saniye Bağışıklık , (3) 3 Saniye Bağışıklık, (4) 4 Saniye Bağışıklık
  • Şampiyonlar: Nocturne, Rek’Sai

Variable

  • Her oyunda, o oyunda rastgele seçilen Elementi temel alarak her oyunu değiştirir. Aşağıdakilerden biri olabilir: Rüzgar, Dağ, Okyanus veya Cehennem. Bu aynı zamanda yeni Elemental Hex tamircisiyle de çakışıyor!
  • Şampiyonlar: Qiyana

Orman

  • (3) Turun başında, rastgele bir Orman şampiyonu kendilerini klonlar.
  • Şampiyonlar: Ivern, LeBlanc, Maokai, Neeko