TFT Leona Yeni Şampiyon Eşya ve item Rehberi 10.1 | ALPGAMER

TFT Leona Yeni Şampiyon Eşya ve item Rehberi 10.1

TFT Taktik Savaşları yeni şampiyonları oldukça gündemde. Şimdi ki yeni şampiyonu set 1’de de karşımıza çıkan Leona. Leona şampiyonu gerçekten set 1 de olduğu gibi set 2’de de muazzam bir tank görevi görecek. Bilgiler Mobaytics‘ten alınmıştır.

Gelecek yama da değişecek olan metaya ayak hızlıca ayak uyduranlar ilk meyveleri yiyeceklerdir. Yeni yamaya hızlıca adapte olmak için TFT En iyi Komplar  blogumu okumayı unutmayın.

Yeni yamada gelecek olan bir diğer şampiyon Karma için buraya tıklayabilirsiniz.

TFT TAKTiK SAVAŞLARI LEONA ÖZELLiKLERi

Yeni gelen şampiyonun özelliklerini tanıyalım.

tft leona yeni hero

TFT Leona Özellikleri

  • Kostüm: Kara Ay
  • Bedel: 1 Altın
  • Köken: Ay
  • Sınıf: Gardiyan
  • Yetenek: Ay Tutulması

Taktik Savaşları Leona Yeteneği: Ay Tutulması

TFT Leona Yeni Şampiyon Eşya ve item Rehberi 10.1

Muhteşem bir yetenek ile oyuna gelen Leona oyunun erken aşamasında yapılan Çivili Zırh ile tüm oyunu tanklayacak potansiyele sahip. Bu yeteneği sayesinde Tank ve Mistik sınıfı şampiyonların alacağı hasar bir hayli düşük olduğu için onlara karşı çok güçlü olacaktır.

Taktik Savaşları Leona item

TFT Leona Yeni Şampiyon Eşya ve item Rehberi 10.1

Gardiyan sınıfı ile beraber muhteşem bir sinerjisi olacak bu eşyalar Leonayı oyunun başlarında ölümsüz yapacaktır.

Taktik Savaşları Leona sınıfı: AY

TFT Leona Yeni Şampiyon Eşya ve item Rehberi 10.1

Oyuna gelecek en güçlü sınıf bu sınıf olabilir. 2 ünite ile açılabilecek olan bu özellik bir çok şeyi değiştireceği kesin.

Leona KOMP

Ay Elektrik ZED | Yeni | A Tier

TFT Leona Yeni Şampiyon Eşya ve item Rehberi 10.1

Ay ve IŞIK | Yeni | S Tier

TFT Leona Yeni Şampiyon Eşya ve item Rehberi 10.1

4 Gardiyan + 2 Mistik/Ay + Singed

TFT Leona Yeni Şampiyon Eşya ve item Rehberi 10.1

Singed’i tek başına taşıycı yapıyorsunuz. Hayatta kalmak için Gardiyan ve Mistik herolarını ve bonuslarını kullanıyorsunuz. Hem zehir hem de kitle kontrolü ile birlikte güçlü bir sinerji yakalıyor. Zehir, seviye 9’da veya seviye 8’de Gardiyan 3’e düşürülerek eklenebilir.

Singed, dövüş boyunca yavaşça artacak ve Karma’nın kalkanları ile birlikte hayatta kalarak yüksek hasarlar vuracak.

Pozisyon

Leona’nın sadece bir tank olduğu için özel bir konumu yoktur. Hasarı tutmak için onu ön sıraya yerleştirebilir veya suikastçılar için yem olarak arka köşeye koyabilirsiniz.

İlk Denemeler

Leona sadece 1 altın bir şampiyon olduğu için muhteşem bir yetenek kitine sahip değil, ancak sinerjisi ve ay özelliği 10.1 metada çok önemli olabilir.

Birçok kişi muhtemelen test etmek için aylarına uyum sağlamaya çalışacaktır, ancak daha güçlü birimler için oyunun sonlarında satılacaktır.

Yorum Bırak