TFT item List 10.1 En iyi Eşyalar Listesi

TFT item list 10.1 oyunda ki en önemli elementlerden biridir. Tft itemleri doğru kullanarak doğru şampiyonları oyuna sürerek kazanılacak bir oyundur. TFT En iyi eşyaları bilmekte oyununuzu etkileyecek en büyük etken. Yazımızda Mobalytics sitesinden yararlanılmıştır

TFT esyalar listesinde öğrenecekleriniz ile oyunda ki eşyaları nasıl doğru kullanmanız gerektiğini öğreneceksiniz. Bu yazımızla beraber TFT En iyi komp yazımızı da okuyarak üst sıralara çıkmaya başlayabilirsiniz.

Hile Tablosuna bakarak oyun hakkında daha fazla bilgi edinmeyi unutmayın.

  • S Tier = Oyunda ki en güçlü itemlerin bulunduğu sınıf. Bütün komplara uyumlu olan itemlerdir.
  • A Tier = Oyunda ki bir çok kompa uygun itemler sınıfındadır. Duruma göre S tierden daha güçlü olabilir. Örnek Morellominakon
  • B Tier = Çok gerekmedikçe alınmaması gereken itemler.

TFT item List 10.1

TFT item list 10.1

Güncellenen itemler

Dikenli Yelek

Gardiyanlar için ana tank itemi olan Çivili Zırh yerine oyuna gelen Dikenli Yelek itemi artık Kolculara karşı geri hasar vuramıcak.Bu item yerine Koruyucu Melek itemi daha mantıklı görünüyor.

Titan’ın Azmi

Titan’ın Azmi çok ilginç bir özelliğe sahip fakat şuanlık onu bir build içine koymak oldukça erken. Fakat sahip olduğu özellikten dolayı , herhangi bir oyuncunun bir build içinde parça olarak kullanılması muhtemel gözüküyor.

Son Fısıltı

Son Fısıltı, 4 Çöl buffını açmadan çok yüksek büyüklükte Zırh delme imkanı sağlıyor.Ebedi kılıçla beraber, aşırı derecede kritik şansı sağlamasıyla beraber Gardiyan kompu oyuncularını eritmeniz için çok uyumlu bir çift olacak gibi gözüküyor.

Donmuş Yürek

Yeni Donmuş Yürek rakiplerinizin saldırı hızını %40 azaltan oldukça büyük bir güçlendirme aldı.Zed gibi birkaç kahramanla birlikte çok uyumlu olabileceğinden ve birçok kompta kullanabileceğinden dolayı B seviyesinden A seviyesine yükselen bir item olarak yenilendi.

Sustur

Sustur’un %20 oranında zayıflanan bir item olması ve Nocturne-Sivir gibi kahramanların da nerflenmesiyle birlikte metadan biraz da olsa uzaklaşmış gibi duruyor.Buna rağmen geç oyunda rakibinizi counterlamak için hala bir opsiyon olarak kullanılabilir.

Kor Alev

6 Alevin metada olmasıyla birlikte , eskisi gibi çok değer bir item olmayan Kor Alev itemi; Nami ve Singed gibi çok güçlü kahramanlara verildiğinde karşı takımı cayır cayır yakma imkanı doğuruyor.

Demir Solari’nin Broşu

Demir Solari’nin Broşu itemi erken oyunda kazanma serisi yakalamak için en iyi itemlerden biri olmasının yanında geç oyunda da çok kullanışlı bir itemdir.Şuan metada olup çok güçlü olan Slam Berserker kompunda da kullanılmakta olması nedeniyle A seviyesinden S seviyeye çıkmayı başarmıştır.

Basit Eşya Sıralaması

AMK Kılıcı

Bir çok eşyanın yapımında kullanılan bu eşya oyunun en önemli eşyası. Sojinin Mızragı, Koruyucu Melek, Dev Katili, Ebedi Kılıç gibi bir çok eşyanın temeli olduğu için kesinlikle alın.

Megatron Pelerini

Şuanda da metada olan Blender Azir kompunda Sivir’in üzerine koyacağınız 2 itemde de bulunduğu için bu kompu oynayan oyuncular için çok önemli bir itemdir.Ekstra olarak eğer oyun boyunca istediğiniz itemleri alamazsanız , Dev Kemeri ile birlikte Karayel tft itemini yapabilirsiniz.

Tanrıça’nın Gözyaşı

Metada ki en önemli şampiyonların eşyaların neredeyse hepsinin yapımında bu eşya var. Çoğu büyücü kompunun vazgeçilmez tft itemi olarak kullanılıyor.

Dev Kemeri

Metada ki en önemli şampiyonların eşyaların neredeyse hepsinin yapımında bu eşya var.Gardiyan komplarında ve özellikle karşınızdaki Büyücü komplarına karşı Morello yapılmak için önemlidir.

Aşırı Büyük Sopa

Metada ki en önemli şampiyonların eşyaların neredeyse hepsinin yapımında bu eşya var.Gözyaşı ile büyücü komplarının vazgeçilmez tft itemlerinden birisidir.Çoğu saldırı gücü şampiyonlarında da kullanıldığı durumlar olabiliyor.

Nişancı Yayı

Kolcu başta olmak üzere çoğu saldırı hızı gereken şampiyonlarda kullanılan tft itemidir.Büyücü kompu oynuyorsanız en istemediğiniz item olarak yer alabilir.

Zincir Yelek

Gardiyan komplarının vazgeçilmez itemi olarak kullanılır.Bir önceki yamada Çivili Zırh için çok fazla alınırdı fakat şuan oyunda Çivili Zırh iteminin bulunmadığını unutmayınız.

İdman Eldiven

Yeteneği veya normal saldırısıyla kritik vurmasını tercih ettiğimiz kahramanlara (Yetenek için Brand, normal saldırı için Vayne) verilen tft itemidir. Elinizde çok fazla bulunduğu zaman , 2 İdman Eldivenini birleştirerek Kahramanınıza her el başı değişen random 2 item vermiş oluyorsunuz.

Spatula

Fazladan bir şampiyon koymak için ve ya bir şampiyonu farklı sınıfa atamak için kullanılıyor. Bence ortadan kesinlikle alınması gereken bir eşya.

En İyi TFT İtemler Listesi

Birleşmiş İtem Sıralaması

Adaletin Eli

Baş Gardiyan Zırhı

Bonbardıman Topu

Buzdoğan Eldiven

Civa

Demir Solari’nin Broşu

Dev Katili

Dikenli Yelek

Donmuş Balyoz

Donmuş Yürek

Ebedi Kılıç

Ejder Pençesi

Gözü Dönmüş Baltası

Guinsoo’nun Hiddeti

Haşmetli Hydra

Hextech Silah Kılıç

Hırsız Eldiveni

Işık Tılsımı

İyon Kıvılcımı

Kanasusamış

Kapan Tuzak

Karayel

Kefaret

Kılıç Kıran

Kırmızı Güçlendirme

Kor Alev

Koruyucu Melek

Luden’in Feryadı

Mahvolmuş Kralın Kılıcı

MorelloMonikon

Mücevherli Eldiven

Ölüm Kılıcı

Rabadon’un Şapkası

Runaan’ın Kasırgası

Seraph’ın Şevkati

Shoji’in Mızrağı

Sihirbaz Şapkası

Son Fısıltı

Statik Hançer

Sustur

Titanın Azmi

Warmog’un Zırhı

Yooumu’nun Hayalet Kılıcı

Zeke’nin Sancağı

Yorum Bırak