Yasuo Rün S10 10.10 Mid item Dizilimi | ALPGAMER

Yasuo Rün S10 10.10 Mid item Dizilimi

Yasuo Rün S10 Rehberi çok güçlü bir şampiyon haline gelen Yasuo’yu inceliyoruz. Yenilmez rününün can çekme özelliği ile birlikte hem yüksek hasarlar verip hem de can çeken Yasuo karşısında durmak artık daha zor. Yasuo şampiyonuna hiç can çalma eşyası almadan da ayakta tutmasını sağlayan bu yenilmez rünü, Yasuoyu çok güçlü bir şampiyon haline getiriyor. League Of Legends.

LOL Meta S10 yazısıyla beraber diğer şampiyonları da öğrenin ve metanın tamamına hakim olun.

Yasuo Rün S10 Mid

yasuo rün S10

Taktikler

Minyon dalgasında 1 minyon hariç diğer minyonlardan geçerek rakibe saldırın ve daha sonra E skilini kullanmadığınız minyondan geriye kaçın.

Ultinizi kullanmak için doğru zamanı bekleyin. Her zıplayan şampiyona atmayın. Ultiniz kurtulmak için veya saldırmak için kilit yetenek olduğu için düzgün kullanımı çok önemli.

W skilinizi ihtiyacınız olmadığı durumlarda kullanmayın. Rakip takımdan yüklü miktarda saldırı geleceğini düşünüyorsanız W skilini kullanabilirsiniz. Takım savaşlarında karşı ADC’nin önüne açabilir ve takımınıza vurmasını engelleyebilirsiniz.

Kombolar

Koridor Takası

Yasuo Rün S10 10.10 Mid item Dizilimi

All in

Yasuo Rün S10 10.10 Mid item Dizilimi

Rakip takımın orman şampiyonunu görmeden sakın saldırmayın. Güvende olduğunuzdan emin olduktan sonra tüm skillerinizi rakibe boşaltın.

Rün

Yasuo Rün S10 10.10 Mid item Dizilimi

Eşyalar

Yasuo Rün S10 10.10 Mid item Dizilimi

Duruma Göre Eşyalar

Yasuo Rün S10 10.10 Mid item Dizilimi

Yetenek

Yasuo Rün S10 10.10 Mid item Dizilimi

Counters

Yasuo’nun Güçlü Oldukları

Yasuo Rün S10 10.10 Mid item Dizilimi

Yasuo’nun Güçsüz Oldukları

Yasuo Rün S10 10.10 Mid item Dizilimi

Yorum Bırak