Ornn Rün S10 10.7 Solo Top item Dizilimi | ALPGAMER

Ornn Rün S10 10.7 Solo Top item Dizilimi

Ornn Rün S10 Rehberi 9.24B yamasında beraber üst koridor eşya üretmeye devam ediyor. Hortlağın pençesi ile biriktirdiği ekstra canlar ile tam bir tanka dönüşen Ornn, takımına sağladığı yüksek oranda kitle kontrolü ile şuan revaçta. Oynanması eğlenceli olan şampiyon, tank görünmesi rağmen hasarı baya yüksek.

Farklı koridorların meta herolarını öğrenmek için LOL Meta S10 yazıma bakabilirsiniz.

Ornn Rün S10 9.24B SOLO TOP

Ornn Rün S10 9.24b

Taktikler

E yeteneğinizi her zaman saklayın ve doğru zamanda kullanmayı bekleyin.

Takım savaşlarını başlatmak için Ultinizi kullanabilirsiniz. Ultinizi kullanırken rakip takımın önemli şampiyonlarını hedef alın.

Ultiniz sayesinde takım savaşlarını başlatabilir ve ya takım savaşlarından takımınızı kaçırabilirsiniz.

Ultinizi kullanmadan önce doğru zamanı bekleyin.

Kombolar

Basit Kombo

Ornn Rün S10 10.7 Solo Top item Dizilimi

Q skilinizi kullandıktan sonra bir tane sütun ortaya çıkacak sütun eğer rakibiniz yanındaysa E skiliniz ile sütuna doğru atılın ve rakibinizi havaya uçurun daha sonra otomatik saldırınız ile ekstra hasarınızı vurarak kaçın.

Basit Takas Kombosu

Ornn Rün S10 10.7 Solo Top item Dizilimi

Q skilinizi kullandıktan hemen sonra W skiliniz ile rakibe yönelin, W yeteneğiniz bittiğinde sütun açığa çıkmış olacak ve sütuna doğru E skilinizi kullanın. Rakip havaya uçtuğunda ekstra otomatik saldırıyı yapıp geriye kaçın. Bu komboyu doğru zamanı yakaladığınız zaman sürekli olarak yapın.

Rün

Ornn Rün S10 10.7 Solo Top item Dizilimi

Eşyalar

Ornn Rün S10 10.7 Solo Top item Dizilimi

Duruma Göre Eşyalar

Ornn Rün S10 10.7 Solo Top item Dizilimi

Yetenek

Ornn Rün S10 10.7 Solo Top item Dizilimi

Counters

Ornn’un Güçlü Oldukları

Ornn Rün S10 10.7 Solo Top item Dizilimi

Ornn’un Güçsüz Oldukları

Ornn Rün S10 10.7 Solo Top item Dizilimi

Yorum Bırak