Master Yi Rün S10 10.1 Jungle item Dizilimi

Master Yi Rün S10 Rehberi  10.1 yamasında değişti. Master Yi sağ tık herosu gibi görünse de profesyonel oyuncuların elinde tam bir canavara dönüşüyor. Oynaması kolay sanılmasına rağmen bir çok kombosu bulunmakta. Probuilds den aldığım rünler ve itemler ile Sağ tık herosunu bir katlediciye dönüştürün.

En güçlü şampiyonları öğrenmek için LOL Meta S10 yazıma bakmayı unutma.

Master Yi Rün S10 10.1 Orman

master yi rün S10 9.24b

Taktikler

6. Seviyeye kadar hızlıca orman canavarlarını kesin. Ultinizi açtıktan sonra bir rakip katledesiye kadar baskın yapın.

Rakibinizin stun ve ya sizi durduracak bir yeteneği bekleyin ve tam kullandığı sırada Q ile rakibinize atılın. Q yeteneği ile rakibinizin saldırılarından sıyrılmayı unutmayın. Örnek; Twisted Fate’nin sarı kartı.

Eğer takım savaşı yoksa kule almaya çalışın. Rakiplerinizin yerlerini iyi takip ederek Ejder ve Vadi’yi alarak oyunda öne geçin

Kombolar

Orman Dönme Kombosu

Q skilini kullandıktan sonra E yi açın.

Basit Baskın Kombosu

Q skilini rakinizin eğer size yetenek kullanacaksan harcayın ve ya rakibiniz sizden uzaksa yaklaşmak için. Doğru zamanı bekleyin kullanmak için

Full Takas Kombosu

Rakibe hemen ulaşmak için R ve Q skilinizi kullanın daha sonra otomatik saldırılar ile Q skilinin bekleme süresini düşürün. Q skili tekrar geldiğinde yeniden kullanmak için doğru zamanı bekleyin.

Rün

Eşyalar

Duruma Göre Eşyalar

Yetenek

Counters

Master Yi’nin Güçlü Oldukları

Master Yi’nin Güçsüz Oldukları

2 Comments

  1. Alperenjör

Yorum Bırak