LOL Meta 10.3 Şampiyonları Tier List Champs | ALPGAMER

LOL Meta 10.3 Şampiyonları Tier List Champs

LOL meta 10.3 şampiyonları yamasıyla beraber değişime uğradı. Bir çok üst düzey oyuncu yama notlarına göre güçlü karakterleri belirleyerek oynamaya başladı. LOL meta 10.3 şampiyonları listesi hızlıca lig kasmak oyuncular için bir rehber niteliğindedir. Bu heroları oynadıkça daha çok güçleneceksiniz.

Güncellendi

Bu liste 2 ye ayrılacaktır. 1. liste Plat ve altı oyuncular için, 2. liste Elmas ve üstü için hazırlanmıştır.

LOL Meta 10.3 Champs GENEL LİSTESİ

lol meta 10.3

Bu liste hazırlanırken Resmi League of Legend 10.3 Yama Notları sayfasında yaralanılmıştır. Bir Sonraki yamada neler geleceğini öğrenmek için LOL Yama Notları 10.3 yazısını okuyun.

LOL meta 10.2 istediğiniz herhangi bir soruyu yorum kısmından ve ya iletişim bölümünden sorabilirsiniz.

TFT oynuyorsanız En İyi Komplar ve En İyi Şampiyonlar listesine bakınız.

LOL Meta 10.3 Şampiyonları HER SEVİYE

ÜST KORİDOR SOLO Şampiyonlar ve Rehberleri

LOL Meta 10.3 Şampiyonları Tier List Champs

ORMAN Şampiyonlar ve Rehberleri

LOL Meta 10.3 Şampiyonları Tier List Champs

ORTA KORİDOR MİD Şampiyonlar ve Rehberleri

LOL Meta 10.3 Şampiyonları Tier List Champs

ADC Şampiyonlar ve Rehberleri

LOL Meta 10.3 Şampiyonları Tier List Champs

DESTEK Şampiyonlar ve Rehberleri

LOL Meta 10.3 Şampiyonları Tier List Champs
  • Nami
  • Taric
  • Soraka
  • Janna
  • Thresh
  • Sona

Bu listede bulunan heroları genel olarak kullanabilir ve güzel sonuçları hızlıca alabilirsiniz.

LOL Meta 10.3 Heroları YÜKSEK ELO

10.3 lol meta

ÜST KORİDOR Yüksek Elo Rehberi

LOL Meta 10.3 Şampiyonları Tier List Champs

ORMAN Yüksek Elo Rehberi

LOL Meta 10.3 Şampiyonları Tier List Champs

ORTA KORİDOR MİD Yüksek Elo Rehberi

LOL Meta 10.3 Şampiyonları Tier List Champs

ADC Yüksek Elo Rehberi

LOL Meta 10.3 Şampiyonları Tier List Champs

DESTEK Yüksek Elo Rehberi

LOL Meta 10.3 Şampiyonları Tier List Champs
  • Nami
  • Taric
  • Senna
  • Rakan
  • Bard
  • Thresh

Koridor Rehberleri

Listeler Nasıl Belirleniyor ?

Seviye Listesinin doğruluğunu, kullanışlılığını ve anlayışını geliştirmek için, listeyi oyuncu tabanının geniş çoğunluğu için ve yüksek elo oyuncular için tasarlanmış iki listeye ayırmaya karar verdik. Listenin asıl amacı, dereceli sırada en iyi ve hızlı şekilde çıkmanıza üst liglere tırmanmanıza yardımcı olmak. Bir şampiyon çok iyi oynayan oyuncuların ellerinde çok güçlü olabilir, ancak daha düşük yetenekli bir oyuncunun bu şampiyonu oynaması iyi bir şey değildir. 2 listeye sahip olmanın nedeni de bu biri kendini gerçekten yetenekli hisseden oyuncular için hazırlanmıştır. Diğeri ise oynaması daha basit olan ama etkili şampiyonlardan oluşmuştur.

Genel listenin içinde bulunan şampiyonların zorluk derecesini daha iyi belirlemek için o şampiyonla oynamanız gereken maç sayısını yazdık. Bu doğrultuda yapmanız gereken şey zor bir şampiyon ise ilk önce onun tüm mekanikleri çözmek olmalıdır.

Örnek vermek gerekirse, Jax ve Rengar karşılaştırılması yapalım. Jax bilindiği üzere oynaması kolay bir şampiyonken Rengar ile yaptığınız her hamleyi dikkatli seçmelisiniz çünkü zor bir şampiyon. Biz burada daha az yetenekli oyunculara Jax oynamasını öneriyoruz çünkü oynaması daha güvenli ve öğrenmesi daha kolay. Eğer Rengar alırsanız ustalaşmanız uzun bir süre sürecek ve bu şampiyonla maçlar kazanacaksınız yüksek bir performans sağlayamayacaksınız.

Diğer bir örnek ise Nidalee ve Xin Zhao arasında olabilir. Varsayalım ki dereceli seçim ekranındasınız ve otomatik doldurmadan Orman rolü geldi ve bu rolde iyi oynayamıyorsunuz. Seçmeniz gereken şey tabi ki de Xin Zhao olmalı çünkü oynaması ve öğrenmesi daha kolay ve alacağınız sonuçta bu yüzden daha yüksek olacaktır. Eğer Nidalee seçerseniz muhtemelen tam verim alamadan o oyunu kaybedeceksinizdir.

LOL Meta 10.2 Nasıl Hazırlandı ?

LOL Meta 10.3 Mobalytics sitesinden alınmıştır. Bu liste Mobalytics sitesinin analistleri tarafından hazırlanmıştır.

  • Elimizde 2 liste var. Bunlardan 1 tanesini Yüksek Elo oynayan oyuncular için hazırlanmıştır. Hangi şampiyonların güçlü olduğunu bilen akıllı oyuncular var fakat bu liste onların da hızlı bir şekilde lig atlamasını sağlayacak.
  • Bu iki liste arasında çok fazla fark yok. Biz size Yüksek Elo listesini kullanmanızı öneririz çünkü bu liste daha efektif. Ek olarak ise eğer Ana koridorunuz dışında farklı bir rol oynayacaksanız kesinlikle bu listeden seçim yapın.
  • Şampiyonların zorluk seviyesi Yetenek Derecesine göre sıralanmıştır. Kolay bir şampiyonu öğrenme süresi 5-10 maç arası sürer ve hızlıca sonuç alabilirsiniz.
  • Eğer bir şampiyonunu yetenek derecesi zor ise bu şampiyonu öğrenme süresi 20-50 maç arası sürer. Öğrenme süresinin çok olmasının yanında size getireceği sonuçta bir hayli yüksek olacaktır.

SIKÇA SORULAN SORULAR

  • Peki o kadar zaman harcadıktan sonra bu şampiyonlar bir sonraki yama da değişirse ne olacak ?
    • Çok büyük bir değişiklik olmadığı sürece A Tiere düşse bile merak etmeyin oynanabilir.
  • Benim OTP ve ya Ana Şampiyonum listede yok ne yapmalıyım ?
    • Sadece diğer oyunculara göre daha fazla efor sarf etmelisiniz. Bence en iyi oynadığınız şampiyonun yanına metadan 1 hero ekleyin ve o şampiyonu da güçlendirin.
  • Bu listeden seçim yaparsam kesin kazanır mıyım?
    • Tabi ki de hayır. Bu listeden yaptığınız seçimler sizin kazanma ihtimalinizi arttıracaktır. Bu oyun bir takım oyunu bunu unutmayın.

2 Comments

  1. mali

Yorum Bırak